2015. szeptember 29. - 30.
2015. szeptember 30. írta: Zentai Anna

2015. szeptember 29. - 30.

Szeptember 29. kedd – 30. szerda – A keddre virradó álmok a szabadság és korlátlanság üzeneteit hozzák. A Hold a Kos jegyében jár, majd estére a Bikába lép, közben együttáll az Al Rischa csillaggal, így az összegzés ideje van, a nap második felében. Gondoljuk át újra a múltat, hogy tudjuk, milyen minőségben érdemes folytatni az utunkat!
Szerdán a Nap és a Merkúr együttállása a világosság és szeretet erejét az információk áramlásán keresztül sugározza. Rálátás és megértés, egyértelmű, világos beszélgetések, elgondolást követő gyors tettek, egyaránt jellemzők erre az időszakra. A háttérben a Szűz múltból ellépő része ragyog, így a múlt rendezése, a régi minőségektől való ellépés áll a háttérben.

 

Zentai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszovo.blog.hu/api/trackback/id/tr447869398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása