2017. január 17. kedd
2017. január 16. írta: Zentai Anna

2017. január 17. kedd

2017. január 17. kedd

 Új dolgok elindításának, új eszmék, új igazságok felfedezésének kedvez ez a nap. A reggeli órák segítenek, hogy merjük szeretni magunkat! Tisztánlátásra, lelki bizalomra inspirálnak. Ma érdemes a Napra és a Holdra hangolódni, akik lelkesítő, emelő, ösztönző kapcsolatban állnak ma egymással – vagyis a lelkünk a tetterővel, a cselekvéseink az érzésekkel.
A Hold ma a Szűz csillagképben jár, aki ugyanúgy jelen van Kisboldogasszonyban, Máriában, mint Pandorában. Segít az idejétmúlt minőségek elengedésében. Elléphetünk olyan lelki minőségektől, amelyekre már nincs szükség a tanuláshoz. Rendezhetjük a múlt javítandó dolgait, lelki egyensúlyt teremthetünk (mérleg Hold), sőt, ráérezhetünk akár társunk lelkivilágára is.
A délutáni-esti órák alkalmasak arra, hogy beszélgetést, kapcsolódást kezdeményezzünk, méghozzá olyat, amely által fejlődhetünk is, amely nem csak kellemes megélésekről szól, hanem kihívásokról is. Lehet, hogy érezzük az igazságot, amelyet ki kell mondanunk, vagy nyitnunk kell érzelmileg, ami nem könnyű (de milyen hasznos!). Mindenképp rendelkezésünkre áll az égiekkel való kapcsolatfelvétel és ez által a belső munka és az inspiráló, lélekemelő hívások követése.

Zentai Anna
asztrozófus
www.zentaianna.hu

Kép: buzzle.com

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszovo.blog.hu/api/trackback/id/tr1012130859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása