2016. 09. 09.
2016. szeptember 07. írta: Zentai Anna

2016. 09. 09.

9 - 9 - 9

Sok különböző írás kering a most közeledő pénteki napról, amely a háromszoros Kilences szám misztikáját, energetikáját képviseli. (2016. 09. 09. --- 2+0+1+6 = 9, 09 = 9, 09 = 9)
Először is, szögezzük le: semmit nem "kell" tennünk. 
Nincs olyan, hogy valamit "kell" - lehetőségünk van, amit kihasználhatunk. A többi meg amúgy is történik magától.
A háromság a test, a lélek és a szellem szintjén is ugyanúgy megjelenő energiát mutatja. Ezt az energetikát most mindhárom szinten ugyanúgy be tudjuk építeni, integrálni magunkba.
Probléma csak az elvárásokkal lehet - vagyis nem érdemes semmilyen elvárással lenni ezen nap iránt. Egyebek között, ez a nap ugyanolyan hétköznap lesz számunkra, mint bármelyik másik nap. Ami történik, az nem a gyakorlati, fizikai síkon, hanem energetikailag, tudatilag történik, vagyis nem biztos, hogy észre is vesszük.
Ez az energia egyrészt - és nagyrészt - egy belső fejlődési folyamat lezárását mutatja, másrészt változást, tudatosodást. Ez belül zajlik. Sokan kérdezitek, mit érdemes tenni ezen a napon.
Konkrétan semmit.
Vagyis pontosabban: mindenki azt tegye, amit jónak és időszerűnek érez. Nyugodtan lehet meditálni, hiszen azt mindig érdemes. Esetleg az elengedés gyakorlatait, szertartásait végezni. Vagy oldást. Egyébiránt az én meglátásom: a CSEND és a visszavonulás ideje ez! Vagyis ez a nap eleve a csendé, a befelé figyelésé, a belső kutatásé és önismereté. Nem a hangos zajoké, nem a külvilágé, nem a mozgásé.
Épp ezért, egyetlen tanácsom, hogy aki teheti, vonuljon el teljesen erre a napra és magára figyeljen. Aki nem teheti, az is csak magára figyeljen. Befelé. Megfigyelhetitek azt is, hogy az ilyen és ehhez hasonló napokon nem is kívánjuk a társaságot, a külső zajokat, a beszélgetéseket sem. A legjobb ilyenkor, ha önmagunkkal vagyunk és nem kívülről várunk dolgokat - egyszerűen csak figyeljük, mi megy végbe a lelkünkben. Ott és akkor azt is érezni fogjuk, minek van éppen ideje, mit tegyünk.
Egy a lényeg: ne várjunk nagy dolgokat. Illetve, tudjuk, hogy hol keressük őket. Nem kint - hanem bent. Nem a látható világban. Az igazán különleges dolgok legtöbbször váratlanul és csendben találnak ránk.
Z. A.
Kép: factorychic.com

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszovo.blog.hu/api/trackback/id/tr1311684167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása