2016. július 01.
2016. június 30. írta: Zentai Anna

2016. július 01.

Július 01. péntek – Hajnali álmaink idején lesz egzakt a Vénusz és a Plútó szembenállása, így álomüzenetként, álomban megélt beavatásként kapjuk elsősorban ennek energiáit. Most tudunk szintet lépni érzelmi-párkapcsolati működésünk tekintetében, illetve még hatékonyabbá válni a teremtésben, és ehhez nagyban hozzájárul, ha képesek vagyunk rálátni saját magunkra, saját magatartásunkra, mert a megoldás most sem a másik embernél van (bármennyire is úgy látszik), hanem bennünk. Mindenki a saját világának teremtője.
A déli órákban, illetve kicsivel ezután halad el a Hold a Fiastyúk csillaghalmaz alatt, így ezek a nap legtermékenyebb órái! Bármit csinálunk ekkor, az a gyarapodás, a bőség áldását hívja magához. Az esti órákban már érezhetjük, milyen szépen támogatják az égiek azt, ami a szívünkben lakozik. 
Ha túl vagyunk a szintlépésen, lehet gondolkodni a hosszú távú döntéseken...
ZenTaiAnna
Kép: noonesnemesis.tumblr.com

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszovo.blog.hu/api/trackback/id/tr408857552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása