2017. január 16. hétfő
2017. január 16. írta: Zentai Anna

2017. január 16. hétfő

2017. január 16. hétfő – A Hold az Oroszlán csillagkép alatt járva, saját ösztöneink uralásáról, a feltétlen szeretetről szól. Nem árt ilyenkor újra átgondolni, mi is a szeretet valójában, hiszen ritkán az, aminek látszik! Az igaz szeretet a tettekben nyilvánul meg, nem puszta szavakban.
Ma sok élmény inspirálhat arra, hogy mélyebb tudati rétegekben is tisztítsunk, oldjunk, főleg az emberi kapcsolatokban, vágyak megvalósításában való működésünket tekintve, a jövő érdekében. A külső-belső rend megalkotása, a női egészség helyreállítása és a művészi alkotás is terítékre kerülhetnek.
17 és 18 óra között legyünk nyitottak a megszokottnál másabb eszmékre, megoldásokra! Nagy ötletek is ekkor jönnek. Múltból hozott tudás elevenedik fel, amely új utakat nyitva visz előre. Az esti órák az önismeretnek, nyugodt elvonulásnak, koncentrációnak, érzelmi komfortzóna meghaladásának, aprólékos tevékenységeknek kedveznek.
Legyen (nem csak) mára a kulcsszó: feltétel nélküli bizalom!

Zentai Anna
asztrozófus
www.zentaianna.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszovo.blog.hu/api/trackback/id/tr6112130717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása