2017. január 14. szombat – 15. vasárnap
2017. január 13. írta: Zentai Anna

2017. január 14. szombat – 15. vasárnap

2017. január 14. szombat – 15. vasárnap – Hétvégi előrejelzés
Frissítő, könnyítő, felszabadító és megerősítő lendületet hoz szombaton a Hold. Főleg a Nap első fele telhet vidámságban, a második pedig jobban kedvez a koncentrált, meggondolt munkának, tanulásnak és annak, hogy megerősödjön bennünk, mik is az igazán fontos, életképes dolgok az életünkben (vagy a nézeteinkben). Először arra kapunk inspirációt, hogy éljünk a visszatérő lehetőségekkel és letegyük terheinket, tisztítsunk. Az önmagunkra való tiszta rálátás képessége kapcsolódik a korlátok szétfeszítésével, a gondolatok határtalanságával. Majd délután a szükségszerű változásoknak, a komfortzóna meghaladásának, az igaz értéket képviselő dolgok stabilizálásának kedvez az idő.
A Hold az Oroszlán csillagkép alatt jár a hétvégén, vasárnap hajnalban halad el annak szívénél, amely Világunk egyik stabil tartóoszlopa: a feltétlen szeretet ragyogását közvetítő Regulus csillagnál. Figyeljük álmainkat, hogyan nyilvánul meg bennünk most ez a minőség!
Vasárnap már azon érdemes elmerengeni, hogy mennyire tudunk őszinték lenni, önzetlenek lenni, elvárások nélkül elfogadni társainkat. Ne hagyjuk, hogy bármi elbizonytalanítson, figyeljük érzéseinket! Az esti órák sokat taníthatnak az Én-Te viszonyáról, férfi-nő kapcsolati működésekről.
Minden a maga idejében és helyén történik – tanuljuk meg kezelni a helyzeteket, jelen lenni annak, ami van! A Jupiter most vonul el a Szűz könyöke alatt – a jövő érdekében történő mozdulások, lépések, változtatások, felkarolások, javítások és rendrakások, belső munkák ideje van. A Marssal kezdődő aspektusa (amely 18-án lesz egzakt) tanító jellegű, abból vizsgázunk most, hogy múltból hozott erőinket és tudásunkat az Egység szolgálatába tudjuk-e állítani és ezzel együtt tudunk-e szebb jövőt építeni?
 
Zentai Anna
asztrozófus
www.zentaianna.hu
Kép: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5412124047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása